miercuri, 16 octombrie 2013

Fenomenul Violetta


Violetta

"En mi mundo !"

Probabil fanii serialului de televiziune stiu deja la ce ma refer. Totul incepe cu melodia de inceput “En mi mundo” si se dezvolta intr-o frumoasa poveste plina de surprize. Probabil nu sunt singura care astept cu sufletul la gura urmatorul episode din serialul favorit de pe Disney Channel
La fel ca orice fenomen TV si acesta a venit cu o multime de produse pentru fanii serialului. Pentru cei mai entuziasti fani dintre voi va recomand cu caldura sa incercati urmatoarele:
  • Revista oficiala “Violetta” care apare lunar si contine ultimele informatii si zvonuri despre serial, personaje si actori. Revista contine de asemenea si postere cu Violetta, jocuri cu Violetta si Tomas, interviuri si multe articole. O puteti comanda de pe site-ul oficial sau de la chioscurile de ziare partenere Disney. Fiecare luna aduce un nou poster, colectati-le pe toate !
  • Violetta
    Boxset-ul Violetta care contine cele 3 cd-uri audio cu muzica semnata de Nicolas Fromentel si interpretata de Martina Stoessel. Aceastea prezinta o calitate audio ridicata si veti avea surpriza sa gasiti si versurile tuturor pieselor pentru a canta alaturi de protagonistii serialului favorit.
  • Jucarii Violetta: O serie noua de papusi a fost pusa in vanzare pe site-ul oficial al serialului iar fanii de toate varstele deja se inghesuie sa le comande. Asa veti avea ocazia de a o imbraca pe Violetta in stilul vostru deoarece sunt scoase la vanzare diferite rochii si accessorii compatibile cu papusa.
  • DVD-ul cu sezonul 1 din Violetta a aparut deja la magazinele de specialitate si contine pe langa episoadele favorite din serial si comentarii ala regizorului si interpretari live ale celebrelor piese. Veti fi surprinsa sa vedeti si secvente de la filmari si interviuri cu toti actori vostri preferati. Primul sezon va fi lansat si in format Blu-Ray candva inainte de Craciun asa ca daca sunteti un fan impatimit al serialului si ati fost cuminte tot anul poate Mos Craciun va va face o surpriza placuta si il veti gasi sub bradulet.

Fenomenul Violetta a patruns si in Romania anul acesta iar fanii nu au intarziat sa apara. Toti sunt innebuniti de stilul ei si asteapta cu nerabdare sa vada deznodamantul povestii. Daca si voi va numarati printre fani cu siguranta veti fi bucurosi sa aflati de ultimul trend din univerul “Violetta”.
Violetta

Deoarece traim in secolul vitezei iar internetul a pus stapanire pe mai toti tinerii ar fi imposibil ca Violetta sa nu isi faca aparitia si in spatiul virtual. Veti fi surprinsi sa aflati ca site-urile specializate in jocuri flash au inceput deja sa fie active in materie de jocuri cu Violetta. Cu un singur search pe Google veti gasi nenumarate jocuri cu personajul vostru favorit. Va puteti distra ore intregi alaturi de Violetta si prietenii ei. Veti gasi jocuri de tip dress up, sing along, recunoaste piesa sau de tip trivia.

Daca si voi faceti parte din fan clubul “Violetta” cu siguranta asteptati la fel ca si mine difuzarea sezonului doi si pe Disney Channel Romania. Zvonurile spun ca ea isi va gasi un nou iubit iar cariera ei muzica va lua o intorsatura neasteptata. Pana atunci nu putem decat sa asteptam si sa speram ca eroina noastra favorita se va descurca in orice situatie in care o va pune urmatorul sezon si ca va trece peste toate incercarile cu bine.

Pana data viitoare eu va recomand cu caldura sa continuati sa vizionati serialul si sa fiti alaturi de Violetta in toate aventurile ei. Ea are nevoie de prieteni ca voi pentru a putea sa isi implineasca visul de a ajunge un pop star renumit.
Violetta
Violetta Disney Channel

2 comentarii: